Το μπάνιο κάθε σπιτιού είναι ένας χώρος που συχνά παραμελούμε, ενώ αποτελεί ένα καίριο μέρος στην καθημερινότητα μας. Η SPACEGREEN παραθέτει 4 λόγους για τους οποίους η χρήση τεχνητών φυτών είναι αναγκαία στα μπάνια και σας παρουσιάζει ιδέες διακόσμησης  για το πώς μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε, ο καθένας σας βάσει των αναγκών του.

 1. Ξεκίνημα και ολοκλήρωση της ημέρας

  Στο μπάνιο ξεκινάει και τελειώνει η ημέρα μας. Για αυτό το λόγο, πρέπει να του δείξουμε τη φροντίδα που χρειάζεται και να δημιουργήσουμε ένα χώρο στον οποίο νιώθουμε όμορφα.

 2. Ανάταση της ψυχολογίας

  Έχει αποδειχθεί πως τα φυτά –φυσικά ή τεχνητά- σε ένα χώρο έχουν ευεργετική δράση στην ψυχολογία μας. Οπότε τι καλύτερο από το ξεκίνημα της ημέρας με καλή διάθεση και αισιόδοξη ματιά;

 3. Εύκολη συντήρηση και μεγάλη διάρκεια ζωής

  Τα τεχνητά φυτά της SPACEGREEN είναι ανθεκτικά και δεν χρειάζονται καμία απολύτως περιποιήση για να διατηρήσουν την ομορφιά τους. Σε ένα χώρο, όπως το μπάνιο, στο οποίο είναι αρκετά δύσκολη η συντήρηση ενός φυσικού φυτού, η επιλογή της τοποθέτησης ενός τεχνητού φυτού είναι κατάλληλη.

 4. Άμεση μεταμόρφωση με απλές κινήσεις

  Η μελετημένη τοποθέτηση τεχνητών φυτών μπορεί να συνεισφέρει στην εύκολη και πραγματικά εντυπωσιακή ανακαίνιση της όψης ενός μπάνιου. Επιλέγοντας είτε ένα φυτό είτε την επένδυση ενός τοίχου με πράσινους ή ανθοφόρους κάθετους κήπους, μπορείτε να πετύχετε ένα αποτέλεσμα που σίγουρα θα τραβήξει τα βλέμματα.