The wishlist name can't be left blank

SPACELINE: +30 2106800032

  • Shopping Bag

ARTIFICIAL GREENERY DESIGNS

ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ AGD;

Artificial Greenery Designs είναι η πλήρης ονομασία του ακρωνύμου AGD. Είναι ο όρος που περιγράφει τα διακοσμητικά στοιχεία που προσομοιώνουν δέντρα, φυτά και λουλούδια στην υψηλότερη ποιότητά τους με σκοπό να αγγίζουν τον ρεαλισμό.

Η ορολογία αυτή εισήχθη για πρώτη φορά το 2015 από τον επικεφαλής σχεδιαστή της spacegreen, με σκοπό να διαχωρίσει τα κακής ποιότητας, ψεύτικα και πλαστικά λουλούδια από τα AGDs. Πλέον πολλές εταιρείες έχουν οικειοποιηθεί τον όρο χωρίς απαραίτητα να σημαίνει ότι πληρούν το σύνολο των προδιαγραφών που προϋποθέτει.

Νέα σχέδια, εξεζητημένα υλικά κατασκευής και εξελιγμένες μορφές παραγωγής αναπτύσσονται συνεχώς στο R&D της spacegreen. Την επόμενη φορά αναρωτηθείτε: “Fakegreen or Spacegreen”;

ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΩ ΤΕΧΝΗΤΑ ΦΥΤΑ, ΑΝΘΗ & ΔΕΝΤΡΑ;

Παντού! Από μικρά οικιακά έργα μέχρι απαιτητικές εγκαταστάσεις αυξημένων προδιαγραφών ποιότητας και ασφαλείας. Εστιατόρια, μπαρ, καφέ, ξενοδοχεία, εμπορικά κέντρα, κρουαζιερόπλοια, θεατρικές σκηνές, μεγάλα stages, είσοδοι πολυκατοικιών, σικ σαλόνια, ανήλιαγα μπάνια.

Το μεγάλο πλεονέκτημα των τεχνητών φυτών, δέντρων και κάθετων κήπων της Spacegreen είναι ότι μπορούν να τοποθετηθούν σε οποιοδήποτε σημείο εσείς επιλέξετε χωρίς να ανησυχείτε για την ενδεδειγμένη θερμοκρασία, την παροχή νερού, τις φθορές που μπορούν να δημιουργηθούν σε κτιριακές εγκαταστάσεις από υγρασία ή το ποσοστό ηλιοφάνειας στο σημείο τοποθέτησης.

Περιηγηθείτε στο site μας και ανακαλύψτε στην ενότητα “Inspiration” μερικά από τα projects μας με πρωτότυπες εφαρμογές για ακόμα περισσότερες ιδέες.

Spacegreen Manifesto

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΤΟΧΗ ΤΩΝ ΤΕΧΝΗΤΩΝ ΦΥΤΩΝ ΤΗΣ SPACEGREEN ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΙΩΔΗ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ; ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ;

Τα τεχνητά φυτά, δέντρα και κάθετοι κήποι της spacegreen είναι κατασκευασμένα με υλικά των υψηλότερων προδιαγραφών ώστε να αντέχουν στις ακτίνες UV και να προστατεύουν το χρώμα και τη σύνθεση του φυλλώματός τους για μεγάλο χρονικό διάστημα ακόμη και στις πιο αντίξοες συνθήκες.

Παρόλα αυτά, η έκθεση σε υπερβολικά υψηλές θερμοκρασίες και συνθήκες ηλιοφάνειας κάποιων προϊόντων μας, μπορεί να μειώσει ελαφρώς τη «ζωντάνια» του χρώματος των φυλλωμάτων σε βάθος χρόνου. Προκειμένου να απολαμβάνετε τα προϊόντα μας αναλλοίωτα για χρόνια συνιστούμε την προστασία τους και όχι την απευθείας έκθεσή τους σε συνθήκες που θα μπορούσαν να τα αλλοιώσουν. Συμβουλευτείτε τα χαρακτηριστικά του εκάστοτε προϊόντος για οδηγίες συντήρησης καθώς και την ειδική σήμανση για χρήση σε εξωτερικό χώρο.

ΑΠΟ ΤΙ ΥΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ ΤΑ ΤΕΧΝΗΤΑ ΦΥΤΑ;

Τα τεχνητά φυτά, δέντρα, λουλούδια και κάθετοι κήποι της spacegreen είναι κατασκευασμένα από υψηλών προδιαγραφών υλικά. Φυλλώματα από ύφασμα πολυεστέρα, κορμοί φυσικοί ή fiberglass και κλωνάρια από υψηλής ποιότητας, φιλικό προς το περιβάλλον PE για μεγαλύτερη αντοχή στο χρόνο. Το τμήμα Ελέγχου Ποιότητας διασφαλίζει τις άριστες προδιαγραφές τους με αυστηρούς ελέγχους και συνεχή tests ποιότητας.

Όσο το design γίνεται πιο plural και οι απαιτήσεις μεγαλώνουν, συναντούμε τη χρήση υλικών όπως fiberglass, μεταξιού, ραιγιόν και ειδικά επεξεργασμένου βαμβακιού με αποτέλεσμα οι κορμοί και τα φυλλώματα να προσομοιάζουν σε απόλυτο βαθμό τα αληθινά φυτά και η αντοχή τους στον χρόνο να αυξάνεται εκθετικά.

Spacegreen Manifesto

ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΥΝΔΥΑΣΩ ΤΕΧΝΗΤΑ ΜΕ ΑΛΗΘΙΝΑ ΦΥΤΑ;

Φυσικά! Προσθέτοντας τεχνητά φυτά και λουλούδια σε μία φυσική σύνθεση ή εγκατάσταση, το τελικό αποτέλεσμα είναι κυριολεκτικά μαγικό. Δοκιμάστε το άφοβα.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα αγαπημένα σας είδη φυτών όλο το χρόνο, χωρίς να ανησυχείτε για το κόστος συντήρησής τους ή ακόμα και αν είναι εκτός εποχής. Τα προϊόντα της spacegreen σας δίνουν την ελευθερία να διακοσμήσετε οποιονδήποτε χώρο, όπως και όποτε το επιθυμείτε.

*Είναι βέβαιο πως κάνεις δεν θα αντιληφθεί ποτέ τη διαφορά μεταξύ τεχνητών και φυσικών φυτών σας καθώς τα σχέδια της spacegreen είναι πιστά αντίγραφα των αληθινών.

ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΤΕΧΝΗΤΑ ΦΥΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝΤΡΑ ΦΘΗΝΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΗΘΙΝΑ;

Το αρχικό κόστος επένδυσης για την απόκτηση υψηλής ποιότητας τεχνητών δέντρων και φυτών μπορεί να φαντάζει αυξημένο, όμως στην πραγματικότητα είναι πολύ φθηνότερο σε σχέση με τα φυσικά φυτά στο πέρασμα του χρόνου. Τα τεχνητά φυτά, δέντρα και λουλούδια μπορούν να χρησιμοποιηθούν και να επαναχρησιμοποιηθούν, δεν μαραίνονται, δεν χρειάζονται περίοδο ανάπτυξης για να φτάσουν το επιθυμητό μέγεθος, δεν χρειάζονται νερό, δεν χρειάζονται φάρμακα, λιπάσματα και χρόνο για να συντηρηθούν.

Το μοναδικό που χρειάζονται είναι μία περιοδική συντήρηση για την απομάκρυνση της σκόνης που μπορεί να συσσωρευτεί, αν και τα περισσότερα σχέδια είναι dust proof.

ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΤΕΧΝΗΤΑ ΔΕΝΤΡΑ ΚΑΙ ΦΥΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ;

Ο σκοπός των τεχνητών δέντρων και φυτών δεν είναι να υποκαταστήσουν τα φυσικά. Είναι διακοσμητικά στοιχεία, υψηλής αισθητικής που η χρήση τους προτείνεται εκεί που η φύση αδυνατεί ή το κόστος και ο χρόνος για την διατήρηση της υγείας τους κρίνονται απαγορευτικά.

Spacegreen Manifesto

Οι βασικότεροι λόγοι για τους οποίους η χρήση AGDs είναι μια βιώσιμη και φιλική προς το περιβάλλον λύση είναι:

ΕΠΑΝΑΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΗ - ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ - ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑ

Η χλωρίδα δεν αποτελεί προϊόν μιας χρήσης. Ένα από τα μεγαλύτερα ίσως περιβαλλοντικά εγκλήματα που συντελείται καθημερινά είναι η καλλιέργεια φυτών και λουλουδιών με σκοπό την πώλησή τους ως προϊόντα περιορισμένου χρόνου ζωής.

Κομμένα λουλούδια που θα μείνουν ζωντανά μόνο για λίγες μέρες ή φυτά που θα ξεχαστούν από τους ιδιοκτήτες τους επειδή δεν είχαν διαθέσιμο χρόνο ή κοστίζει ακριβά η συντήρησή τους. Οι συνθήκες αυτές αποτελούν μεγάλη κατασπατάληση ενέργειας και ακόμη μεγαλύτερη ηθική βλάβη καθώς επιτρέπουμε τον αργό θάνατο βιολογικών οργανισμών μέσα στους χώρους που ζούμε, εργαζόμαστε και διασκεδάζουμε.

Τεράστια ποσά ενέργειας και φυτοφαρμάκων καταναλώνονται καθημερινά για την ανάπτυξή τους στα θερμοκήπια της Ολλανδίας, της Αγγλίας, της Κένυας, της Κολομβίας, του Ισραήλ και αντίστοιχα για τη μεταφορά τους με ενεργοβόρα ψυγεία στους ανά τον κόσμο πελάτες. Υπολογίζεται ότι οι εκπομπές του διοξειδίου του άνθρακα που σχετίζονται με την κοπή λουλουδιών φτάνουν ως και τα 3kg CO2 ανά λουλούδι.

Σε αντίθεση, τα τεχνητά δέντρα, φυτά, λουλούδια και κάθετοι κήποι της spacegreen παράγονται, συσκευάζονται και μεταφέρονται μαζικά, κατασκευάζονται από φιλικά προς το περιβάλλον υλικά και στο τέλος της χρήσης τους μπορούν να ανακυκλωθούν!

ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΤΕΧΝΗΤΑ ΦΥΤΑ ΥΠΟΑΛΛΕΡΓΙΚΑ;

Ένα από τα κυριότερα πλεονεκτήματα της χρήσης των τεχνητών φυτών είναι η απουσία πρόκλησης αλλεργιών λόγω των υλικών κατασκευής τους (σύμφωνα με τα συνήθη αλλεργιογόνα).

Φυσικά αυτό δεν είναι αρκετό από μόνο του καθώς προϋποθέτει τη συνιστάμενη συντήρηση τους ανά τακτά χρονικά διαστήματα ώστε να αποφεύγεται η συγκέντρωση σκόνης στα φυλλώματά τους.

Spacegreen Manifesto

Φίλτρα

Λογαριασμός

Επιλογές

Casino and Bookmaker 1xbet provides customers with a simple and easy to use betting platform.