The wishlist name can't be left blank

SpacelineSpaceline: +30 2106800032

ΓΛΩΣΣΑ
site flag
ΝΟΜΙΣΜΑ
  • Shopping Bag
Artificial Greenery Designs
ARTIFICIAL
GREENERY
DESIGNS

CHOOSE LIFE

ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ AGD;

Artificial Greenery Designs. Είναι ο όρος που περιγράφει τα διακοσμητικά στοιχεία που προσομοιώνουν δέντρα, φυτά και λουλούδια στην υψηλότερη ποιότητά τους με σκοπό να αγγίζουν τον ρεαλισμό.

Η ορολογία αυτή εισήχθη για πρώτη φορά το 2015 από τον επικεφαλής σχεδιαστή της Spacegreen, με σκοπό να διαχωρίσει τα κακής ποιότητας, ψεύτικα και πλαστικά λουλούδια από τα AGDs. Πλέον πολλές εταιρείες έχουν οικειοποιηθεί τον όρο χωρίς απαραίτητα να σημαίνει ότι πληρούν το σύνολο των προδιαγραφών.

Νέα σχέδια, εξεζητημένα υλικά κατασκευής και εξελιγμένες μορφές παραγωγής αναπτύσσονται συνεχώς στο RnD της Spacegreen. Την επόμενη φορά αναρωτηθείτε: «Fakegreen or Spacegreen»;

Artificial Greenery Designs

ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΩ ΤΕΧΝΗΤΑ ΦΥΤΑ, ΑΝΘΗ & ΔΕΝΤΡΑ;

Παντού! Από μικρά οικιακά έργα μέχρι απαιτητικές εγκαταστάσεις αυξημένων προδιαγραφών ποιότητας και ασφαλείας. Εστιατόρια, μπαρ, καφέ, ξενοδοχεία, εμπορικά κέντρα, κρουαζιερόπλοια, θεατρικές σκηνές, μεγάλα stages, είσοδοι πολυκατοικιών, σικ σαλόνια, ανήλιαγα μπάνια.

Το μεγάλο πλεονέκτημα των τεχνητών φυτών, δέντρων και κάθετων κήπων της Spacegreen είναι ότι μπορούν να τοποθετηθούν σε οποιοδήποτε σημείο εσείς το επιλέξετε χωρίς να ανησυχείτε για τη σωστή θερμοκρασία, την παροχή νερού, τις φθορές που μπορούν να δημιουργηθούν σε κτιριακές εγκαταστάσεις από υγρασία ή το ποσοστό ηλιοφάνειας στο σημείο τοποθέτησης.

Περιηγηθείτε στο site μας και ανακαλύψτε την ενότητα “Έμπνευση” (λινκ) μερικά από τα έργα μας με πρωτότυπες εφαρμογές για ακόμα περισσότερες ιδέες.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΤΟΧΗ ΤΩΝ ΤΕΧΝΗΤΩΝ ΦΥΤΩΝ ΤΗΣ SPACEGREEN ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΙΩΔΗ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ; ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ;

Τα τεχνητά φυτά, δέντρα και κάθετοι κήποι της Spacegreen είναι κατασκευασμένα ώστε να αντέχουν στις ακτίνες UV και να προστατεύουν το χρώμα και τη σύνθεση του φυλλώματός τους για μεγάλο χρονικό διάστημα ακόμη και στις πιο αντίξοες συνθήκες.

Παρόλα αυτά, η έκθεση σε υπερβολικά υψηλές θερμοκρασίες και συνθήκες ηλιοφάνειας κάποιων προϊόντων μας, μπορεί να μειώσει ελαφρώς τη «ζωντάνια» του χρώματος των φυλλωμάτων σε βάθος χρόνου. Συμβουλευτείτε τα χαρακτηριστικά του εκάστοτε προϊόντος για οδηγίες συντήρησης καθώς και τη σήμανση για χρήση σε εξωτερικό χώρο.

ΑΠΟ ΤΙ ΥΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ ΤΑ ΤΕΧΝΗΤΑ ΦΥΤΑ;

Τα τεχνητά φυτά, δέντρα, λουλούδια και κάθετοι κήποι της Spacegreen είναι κατασκευασμένα από μία ποικιλία προσεκτικά διαλεγμένων υλικών ανάλογα με το σχέδιο. Συχνά το φύλλωμα είναι κατασκευασμένο από ύφασμα πολυεστέρα ενώ οι κορμοί και τα κλωνάρια από υψηλής ποιότητας, φιλικό προς το περιβάλλον, πλαστικό για μεγαλύτερη αντοχή στο χρόνο.

Όσο το design γίνεται πιο plural και οι απαιτήσεις μεγαλώνουν θα συναντήσουμε τη χρήση υλικών όπως fiber glass, μεταξιού, ραιγιόν και ειδικά επεξεργασμένου βαμβακιού με αποτέλεσμα οι κορμοί και τα φυλλώματα να προσομοιάζουν σε απόλυτο βαθμό τα αληθινά και η αντοχή τους στον χρόνο να αυξάνεται εκθετικά.

ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΥΝΔΥΑΣΩ ΤΕΧΝΗΤΑ ΜΕ ΑΛΗΘΙΝΑ ΦΥΤΑ;

Φυσικά! Προσθέτοντας τεχνητά φυτά και λουλούδια σε μία φυσική σύνθεση ή εγκατάσταση απελευθερώνετε τη δημιουργικότητά σας.

Μπορείτε χρησιμοποιήσετε είδη φυτών, ανθέων και δέντρων που λατρεύετε να έχετε στον χώρο σας αλλά είτε είναι εκτός εποχής είτε κοστίζει πολύ η συντήρησή τους. Οπότε τα προϊόντα της spacegreen σας δίνουν την ελευθερία να διακοσμήσετε τον οποιοδήποτε χώρο, όπως επιθυμείτε.

*Έχετε υπόψη σας ότι το πιο πιθανό είναι κανείς να μην καταλάβει ποτέ τη διαφορά μεταξύ τεχνητών και φυσικών φυτών αφού τα σχέδια της spacegreen είναι πιστά αντίγραφα των αληθινών.

Artificial Greenery Designs

ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΤΕΧΝΗΤΑ ΦΥΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝΤΡΑ ΦΘΗΝΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΗΘΙΝΑ;

Το αρχικό κόστος επένδυσης για την αγορά υψηλής ποιότητας κατασκευής τεχνητών δέντρων και φυτών μπορεί να φαντάζει αυξημένο, όμως στην πραγματικότητα είναι πολύ φθηνότερο σε σχέση με τα φυσικά φυτά στο πέρασμα του χρόνου.

Τα τεχνητά φυτά, δέντρα και λουλούδια μπορούν να χρησιμοποιηθούν και να επαναχρησιμοποιηθούν, δεν μαραίνονται, δεν χρειάζονται περίοδο ανάπτυξης για να φτάσουν το επιθυμητό μέγεθος, δεν χρειάζονται νερό, δεν χρειάζονται φάρμακα και λιπάσματα.

Το μοναδικό που χρειάζονται είναι μία περιοδική συντήρηση για την απομάκρυνση της σκόνης που μπορεί να συσσωρευτεί εάν και τα περισσότερα σχέδια είναι dust proof.

Artificial Greenery Designs
LETS GO GREEN
#getspacegreened
Artificial Greenery Designs

ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΤΕΧΝΗΤΑ ΔΕΝΤΡΑ ΚΑΙ ΦΥΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ;

Τα τεχνητά δέντρα και φυτά δεν είναι υποκατάστατα των φυσικών. Είναι διακοσμητικά στοιχεία, υψηλής αισθητικής που η χρήση τους προτείνεται εκεί που η φύση αδυνατεί ή το κόστος και ο χρόνος για την διατήρηση της υγείας τους κρίνονται απαγορευτικά.

Οι βασικότεροι λόγοι για τους οποίους η χρήση AGDs είναι μια βιώσιμη και φιλική προς το περιβάλλον λύση είναι:

ΕΠΑΝΑΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΗ - ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ - ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑ

Η χλωρίδα δεν αποτελεί προϊόν μιας χρήσης. Ένα από τα μεγαλύτερα ίσως περιβαλλοντικά εγκλήματα που συντελείται καθημερινά είναι η καλλιέργεια φυτών και λουλουδιών με σκοπό την πώλησή τους ως προϊόντα περιορισμένου χρόνου ζωής.

Κομμένα λουλούδια που θα μείνουν ζωντανά μόνο για λίγες μέρες ή φυτά που θα ξεχαστούν από τους ιδιοκτήτες τους επειδή δεν είχαν διαθέσιμο χρόνο ή κοστίζει ακριβά η συντήρησή τους. Οι συνθήκες αυτές αποτελούν μεγάλη κατασπατάληση ενέργειας και ακόμη μεγαλύτερη ηθική βλάβη καθώς επιτρέπουμε τον αργό θάνατο βιολογικών οργανισμών μέσα στους χώρους που ζούμε, εργαζόμαστε και διασκεδάζουμε.

Τεράστια ποσά ενέργειας και φυτοφαρμάκων καταναλώνονται καθημερινά για την ανάπτυξή τους στα θερμοκήπια της Ολλανδίας, της Αγγλίας, της Κένυας, της Κολομβίας, του Ισραήλ και αντίστοιχα για τη μεταφορά τους με ενεργοβόρα ψυγεία στους ανά τον κόσμο πελάτες. Υπολογίζεται ότι οι εκπομπές του διοξειδίου του άνθρακα που σχετίζονται με την κοπή λουλουδιών φτάνουν ως και τα 3kg CO2 ανά λουλούδι.

Σε αντίθεση, τα τεχνητά δέντρα, φυτά, λουλούδια και κάθετοι κήποι της Spacegreen παράγονται, συσκευάζονται και μεταφέρονται μαζικά, κατασκευάζονται από φιλικά προς το περιβάλλον υλικά και στο τέλος της χρήσης τους μπορούν να ανακυκλωθούν με τον κατάλληλο τρόπο.

Artificial Greenery Designs

ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΤΕΧΝΗΤΑ ΦΥΤΑ ΥΠΟΑΛΛΕΡΓΙΚΑ;

Ένα κύριο πλεονεκτήματα της χρήσης τεχνητών φυτών είναι η απουσία πρόκλησης αλλεργιών λόγω των υλικών από τα οποία είναι κατασκευασμένα (με βάση τα συνήθη αλλεργιογόνα).

Φυσικά αυτό δεν είναι αρκετό από μόνο του καθώς προϋποθέτει τη σωστή συντήρηση ανά τακτά διαστήματα ώστε να αποφεύγεται η συγκέντρωση σκόνης στα φυλλώματά τους.

Φίλτρα

Λογαριασμός

Επιλογές

Call me back Call me back!

Μιλήστε δωρεάν με το τμήμα εξυπηρέτησης της spacegreen!

Συμπληρώστε το τηλέφωνο επικοινωνίας σας και θα σας καλέσουμε άμεσα