Αδιαμφισβήτητα, το ροζ είναι το χρώμα της χρονιάς, επικρατώντας τόσο σε επαγγελματικούς όσο και σε οικιακούς χώρους. Ρομαντισμός, παιχνιδιάρικη-girly διάθεση και χαρά είναι τα βασικά στοιχεία που προσφέρει. Το σίγουρο είναι πως όταν τα ροζ τεχνητά φυτά και λουλούδια χρησιμοποιηθούν σωστά βάσει σχεδιασμού, το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό και τραβάει όλα τα βλέμματα.

Οι χώροι που προτείνεται μια τέτοιου είδους διακόσμηση είναι τα καφέ, τα ζαχαροπλαστεία, τα κέντρα αισθητικής, οι  βιτρίνες, installations, τα events και για τους πιο τολμηρούς κάποιος χώρος στο σπίτι, όπως το μπάνιο.

Η SPACEGREEN σάς προτείνει τους διαφορετικούς τρόπους που μπορείτε να χρησιμοποίησετε το ροζ χρώμα για να διακοσμήσετε τον προσωπικό σας χώρο.

 1. ΑΝΘΟΦΟΡΑ ΠΑΝΕΛ

  Ένας εύκολος και γρήγορος τρόπος για ένα παραμυθένιο σκηνικό είναι οι ανθοφόροι κάθετοι κήποι. Σε περίπτωση που επιθυμείτε ένα πιο ευφάνταστο αποτέλεσμα συνδύαστε τους με επιπρόσθετα στοιχεία κρεμαστών και κλωναριών. Η SPACEGREEN σάς προσφέρει αμέτρητες επιλογές, τις οποίες σας προσκαλεί να ανακαλύψετε.

 2. TON SUR TON

  Τάση για την φετινή χρονιά είναι και το ton sur ton, στα ελληνικά τόνος στον τόνο. Πόσο μάλλον όταν το χρώμα είναι το ροζ, και συνήθως σε παστέλ απόχρωση. Προτείνεται λοιπόν ένας ροζ τοίχος σε συνδυσαμό με κάποιο τεχνητό φυτό της SPACEGREEN. Το μόνο που χρειάζεται είναι ένα σπρέυ σε αντίστοιχη απόχρωση για να βάψετε το φυτό και να δημιουργηθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα.

 3. ΑΝΘΟΦΟΡΑ ΔΕΝΤΡΑ

  Βασικό στοιχείο της SPACEGREEN COLLECTION είναι τα μεγάλα ανθοφόρα δέντρα τα οποία δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από τα αληθινά διατηρώντας αιώνια την ομορφιά τους. Διαλέξτε ανάμεσα σε γλυσίνιες, βουκαμβίλιες, κερασιές, ροδακινιές, τριανταφυλλιές και άλλα.

 4. ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΤΕΧΝΗΤΩΝ ΦΥΤΩΝ

  Για ένα πιο customized αποτέλεσμα βάσει των αναγκών σας και αυτό που έχετε ονειρευτεί, συνδυάστε κλωνάρια, κρεμαστά και χωνευτά τεχνητά φυτά πάνω σε πλέγμα και αφήστε απλά την φαντασία σας ελεύθερη για μοναδικούς συνδυασμούς. Μπορεί να χρειάζεται περισσότερη δουλειά, αλλά θα είναι κάτι μοναδικό που θα έχετε μόνο εσείς.